Allmänt

Området Årsta har bra kommunikationer att ta sig både kommunalt, med bil eller på cykel. Du kan ta dig snabbt fram till diverse handel såväl norr över men även söderut. Bankomater är bra utplacerade och den som ligger oss närmast är den vid Årsta Centrum.

Samma sak med brevlåda, finns utanför Trav Cafe´t, men  har du däremot lite tid över och hittar bra i området kan du ta en cykeltur till Postens sortering där det även finns blålåda och tömning varje dag.

Du kan också snabbt ta dig fram på de cykel och promenadstråk som finns runt omkring området, Årsta, Salabacke, Boland med flera.

I Årsta finns det också en del gröna ytor som t.ex. Årstaparken som ligger bakom våra hus längre in i Årsta. Där brukar det vid nyår och sista april vara aktiviteter som exempelvis kase och raketer som fyras av gemensamt av föreningarna runtomkring oss. Där finns också en backe som under vintern är lämplig att åka pulka på, rulla stora snöklot till snögubbar och snömurar för ett hederligt snöbollskrig.

Det finns också små dungar att besöka runt om i området och har man tur kan man möta en fasan, en ekorre eller en hare. Mycket blommor och även fruktträd finns utspridda i närheten av BRF Årsta.

Comments are closed.