Balkonger

balkongerAlla lägenheter utom ettorna är försedda med balkonger. Storlekarna på balkongen varierar också något beroende på om man bor i en tvåa eller en trea. Dem som bor i en trea har den största modellen på balkong, den mindre tillhör tvåorna.

Du som bor i en lägenhet med balkong gäller att du inte under sommarhalvåret hänga dina balkonglådor utanför din balkong. Dessa skall placeras på insidan för att undvika att din granne ska få in skräp från dina blommor samt att risken finns att den ramlar ner vid tex. stark blåst.

Om du funderar på att skaffa parabol, ska den i så fall placeras innanför på balkongen. Alltså ingen uppsättning av parabol på husets fasad. Innan man sätter upp parabolen, måste även ett kontrakt skrivas mellan medlemmen och Brf Årsta.

Funderar du även på att skaffa en solmarkis så skall även den precis som parabol, placeras innaför balkongen och inte på fasaden.

Om du skulle vilja ge din balkong en uppfräschning genom lite målning får du för tillfället ett bidrag på 500 kr för detta till färg. Färg på väggar skall vara av neutral sort, helst vitt. Golvet skall målas med en betongfärg och där har du mer fria händer att bestämma kulör.

Comments are closed.