Gymmbladet

ÅRSTAGYMMET

Nu har vårar gym varit igång sedan i början på maj 2013 och vi kan konstatera, att intresset är stort och att detta var ett positivt beslut från vår sida.
För er som inte känt till det tidigare kan vi meddela följande:

  • Gymmet ligger i källarplan, med ingång från källarnedfarten, i hus 54 och är öppet under tiderna vardagar kl.08.00 – kl. 22.00 och helger kl. 11.00- kl. 22.00.
  • Du betalar in 300:- till Handelsbanken 6146-616786298, märk inbetalningen med ”Gym”. Tillgång till gymmet kostar 300:-/halvår. Du besöker mig på min exp., hus 48, visar upp inbetalningen och din lägenhetstagg blir programerad så den passar till gymmet, så Du kan börja träna.

Till er alla som utnyttjar föreningens gym:

  • Tänk på att förnya giltighetstiden på kortet genom att ni själva håller reda på när det är dags att betala för nästa 6-månadersperiod, 300:-.
  • Kommer inte betalning in i rätt tid blir lägenhetstaggen avaktiverat automatiskt.
  • Kom ihåg att alltid rengöra de maskiner och vikter ni har använt.

Det kommer att finnas en s.k. ”Gästbok” i gymmet. Skriv gärna Ditt namn, hus-nummer och vilken tid Du besöker gymmet, så kan vi kan se när det är som mest utnyttjat för att eventuellt göra iordning en form av bokningssystem.

Sedan den 13 mars 2016 finns det wifi i gymmet, så att man kan t.ex streama musik, maila, surfa mm. Nätnamn samt inloggningsuppgifter finns på anslagstavlan i gymmet.

För er, som inte sett gymmet kan ni se lite bilder här nedan.

gym_entre

lopband_cykel

styrketraning

 crosstraining

multimaskin1

multimaskin2

Nu ska vi bli sunda och friska i föreningen, så ”gymma ” på nu.

Comments are closed.