Hemsidans historia

hemsidaold2004 väcktes diskussioner i styrelsen om att det vore dags att ha en hemsida för föreningen.

Efter att ha arbetat fram material och sedan begärt in offerter från olika företag fick vi våran “gamla” hemsida i hamn.

Det som också bestämdes tidigt var att det inte ska vara någon utomstående firma som uppdaterar skriven information, bilder med mera, just för att vi ska hålla ned kostnaderna för hemsidan så mycket det bara går.

Vintern 2015 togs en ny hemsida fram , om förhoppning skulle få ett modernare utseende.

Det som fanns/finns här är just sånt som är av intresse för dig som boende och för er utomstående. Händer det saker som påverkar föreningen kommer det att uppdateras här. Det kommer alltså vara en sida som hela tiden visar på uppdateringar och förändringar.

Våran nya hemsidaViktigt att veta är också att vi inte kommer att ta bort Infobladet som delas ut i pappersformat till samtliga i föreningen, eller annan viktig information, däremot kommer det numera också finnas tillgängligt här också.

Tanken är att du som boende ska få bred information, bättre kontakt med grannarna i föreningen. Att få göra din röst hörd och komma med idéer till vår förening, som t.ex. saker som du saknar här på hemsidan, idéer du har till styrelsen.

Tanken är att du ska känna dig mer delaktig och insatt i det som händer inom föreningen.

En viktig bit är också att hemsidan är ett sätt att marknadsföra oss som förening, för att bland annat få högre marknadsvärde på våra lägenheter men också visa upp vår förening för dem som funderar på att byta boende eller bara allmänt är intresserade att se vad vi har att erbjuda. Vår förening är ju trots allt inte så tokig men den kan bli ännu bättre.

Comments are closed.