Infoblad – 2016-05-06

INFORMATION TILL SAMTLIGA BOENDE

  • ÅRSSTÄMMAN
  • ARBETEN
  • AIRBNB
  • SEMESTER

ÅRSSTÄMMAN

Vid årsstämman den 18 april kom en trogen skara på runt 50 personer och det var trevligt att flera deltagare verkligen var engagerade och diskuterade en hel del, framför allt när det gällde motionerna.
Styrelsen vill härmed tacka för fortsatt förtroende och ska arbeta vidare för allas bästa i föreningen.
Styrelseprotokoll finns uppsatt på anslagstavlorna i trapphusen fr.o.m. den 9 maj.
Likaså kommer anslag på den nya styrelsen att sättas upp.

ARBETEN

Kurt och Andreas Eklund är nu så gott som klara med de nya brandgatorna. Nu kommer gräsfrön att sättas där och vi är tacksamma om ni undviker att gå för mycket på den sådda marken.
Stefan och Josip håller för fullt på med att måla våra garage, men det kommer nog bli konkurens med gräsklippning, nu när det växer så det knakar.
Asfalteringen utanför husen 38 – 40 är avklarat.
De balkonger, som ej blev målade vid första rundan beräknas målningen påbörjas tidigas i slutet av maj månad. Det beror helt och hållet på vilket väder vi får framöver. Det är c:a 15 st resterande balkonger, som behöver målas. Kurt Eklund lämnar meddelande till berörda en vecka innan han vill komma in och påbörja arbetet.
Vi kommer också göra en uppfräschning av den s.k. kompoststationen vid fastighetsskötarnas garage. Vi kommer i stället som nu, ställa dit en stor container och den är enbart till för fastighetsskötarna. Vi övriga får inte använda den.
Vi kommer plantera några vackra träd och buskar framför så ni som är boende i hus 60 får en finare utsikt från era fönster och balkonger.

AIRBNB

Styrelsen har tagit ett enhälligt beslut att inte tillåta uthyrning av lägenheterna enlig airbnb. Airbnb betyder att man kan hyra ut sin lägenhet en kortare tid, ungefär som en hotellverksamhet. Det kan röra sig om en eller ett par veckor, sedan hyr man ut igen. Detta är alltså inte tillåtet.

SEMESTERSTÄNGT

Undertecknad kommer att fly landet och koppla av ett par veckor. Det innebär att expeditionen är stängd under tiden 11 maj – 24 maj.
Hans Lindberg kan svara och vara er behjälplig under tiden. Ni når honom på Telefon 0708-248233.
Även våra fastighetsskötare kan ge er råd och tips om ni har funderingar. Ni når Josip på 0709-466547 och Stefan på 0709-466551
Frågor angående hyror eller andra ekonomiska frågor vänder ni er till SBC:s Kundtjänst, tel. 0771-722722.

Njut av sommaren, som nu tycks ha kommit. Det brukar vara fint väder här hemma när jag åker utomlands.

Uppsala den 6 maj 2016

Margareta Kjellin

Comments are closed.