Infoblad – 2019-04-12

INFORMATION TILL ALLA BOENDE I BRF ÅRSTA

  • Förråd i trapphusen
  • Tillfällig gata inom området
  • Häckarna
  • Förråd ledigt
  • Påskstängt
  • Årsstämman

Förråden i trapphusen

Vi vill be er som ställt in bl.a. byggmaterial, uteleksaker och cyklar i förrådet i trapphuset innanför porten, att städa bort dessa saker. I vissa förråd ser det väldigt skräpigt ut och dessa förråd är enbart till för barnvagnar och rollatorer. Allt annat får ni ställa ner i era egna förråd. Tacksamt är också att ni som har rollatorer viker ihop dem, så fler får tillgång till platsen.
Likaså får det inte finnas något byggmaterial stående i trapphusen eller utanför era lägenheter, främst ur brandsäkerhetssynpunkt.

Tillfälliga gatan inom området

Nu har kommunen och deras byggare återställt den norra infarten till området och därför kommer vi att stänga den tillfälliga ”gatan” inom området fr.o.m. tisdagen den 23 april.

Våra häckar runt området

Vi har märkt att det är en hel del som försöker passera ut mot Fyrislundsgatan genom att gena eller hoppa över våra häckar. Det måste upphöra genast, allt med tanke på att nu börjar häckar och buskar växa till sig och bli kraftiga och gröna inför våren och gör vi flera gångstigar påverkas de att inte bli lika kraftfulla som de ska vara. Tack för er medverkan.

Ledigt förråd

Nu finns ett ledigt förråd på c.a 20 kvm att hyra i hus 52. Hör av er till vicevärden för mer information.

Stängd expedition

Vicevärdsexpeditionen håller påskstängt fr.o.m. torsdagen den 18 april och öppnar åter torsdagen den 25 april.

Årsstämman

Vi ses på årsstämman den 24 april, kl.19.00 i Årstakyrkans samlingslokal. Årsredovisningen är ju utskickad till samtliga medlemmar och observera att på första uppslaget finns kallelse och dagordning.

Vi ses den 24 april.

Med dessa rader vill vi från styrelse, vicevärd och fastighetsskötare

önska er alla en riktig

G L A D  P Å S K !

Uppsala den 12 april 2019

För styrelsen

Margareta Kjellin

Comments are closed.