Infoblad – 2019-12-10 Julhälsning

  • Budget
  • Container
  • Pågående och kommande arbeten
  • Garage
  • Skräp i trapphus/Soprum
  • Stängd Expedition

Budget

Styrelsen har nu gjort klart budgeten för 2020. Trots de arbeten vi utfört kommer det inte bli någon hyreshöjning från 1 januari 2020.

Container

Vi ställer ut en container placerad utanför husen 50 – 52 till julveckan fram till 12 januari. Där kan ni slänga allt julpapper, men passa även på att städa upp och släng saker ni inte vill ha kvar.

OBS! Inga elektroniksopor.

Pågående arbeten och kommande arbeten

Byte av alla ventiler i alla källare och i lägenheterna är Radiator VVS helt klara med. Värmebalans har några funktionskontroller kvar som kommer att göras i januari. Värmebalans kommer att höra av sig till de det gäller några dagar innan de kommer. Arbetet har hittills gått mycket bra och smidigt både för de boende och arbetarna.
Under 2020 kommer de sista 3 husen 50,52 och 60 få nya hissar.

Garage

Vi ber att alla alltid låser sina garage. Speciellt nu när det är så mycket bilbränder i Uppsala. Det räcker att de kommer in i ett garage för att hela garagelängan ska brinna upp.

Skräp i trapphus/Soprum

Det får inte ställas något i trappuppgångarna eller utanför lägenheterna, t.ex. barnvagnar, uteleksaker, cyklar, rullatorer eller soppåsar som står flera dagar. Trapphusen är en utrymningsväg vid eventuell brand samt en olägenhet för ambulanspersonal som behöver komma fram. Det finns en återvinningsstation vid mittersta parkeringen så ställ inga elektronik, glas, batterier mm. på golvet i soprummet!

Stängd Expedition

Det kommer att vara julstängt från fredagen den 20 december och öppnas igen torsdagen den 9 januari.

Med dessa rader vill vi från styrelsen och anställda önska er alla en

G O D  J U L o c h G O T T  N Y T T  Å R!

Var rädda om varandra och njut av ledigheten, maten och snön.

Uppsala den 10 december 2019

Styrelsen genom

Linda Thurin

Vicevärd

Comments are closed.