Infoblad – 2020-12-02 Julhälsning

JULHÄLSNING TILL ALLA BOENDE

  • Budget
  • Container
  • Pågående och kommande arbeten
  • Garage
  • Skräp i trapphus/ Soprum
  • Stängd Expedition
  • Inbrott

Budget

Styrelsen har nu gjort klart budgeten för 2021. Trots de arbeten vi utfört kommer det inte bli någon hyreshöjning från 1 januari 2021.

Container

Vi ställer ut en container placerad utanför husen 50 – 52 från den 29 december fram till 13 januari. Där kan ni slänga allt julpapper, granar mm. men passa även på att städa upp och släng saker ni inte vill ha kvar.

OBS! Inga elektroniksopor.

Pågående arbeten och kommande arbeten

Byte av hissar är klart i alla hus, de 3 sista hissarna i hus 50,52 och 60 är besiktade och klara sen vecka 44.
Vi kommer att sätta till en låskolv på dörren in till tvättstugorna och flytta ut bokningstavlorna. När de kommer och ska sättas på plats så kommer ni få mer information om hur ni ska använda låskolven.

Garage

Vi ber att alla alltid låser sina garage. Speciellt nu när det är så mycket bilbränder i Uppsala. Det räcker att de kommer in i ett garage för att hela garagelängan ska brinna upp.

Skräp i trapphus/Soprum

Det får inte ställas något i trappuppgångarna eller utanför lägenheterna, t.ex. barnvagnar, uteleksaker, cyklar, rullatorer eller soppåsar som står flera dagar. Trapphusen är en utrymningsväg vid eventuell brand samt en olägenhet för ambulanspersonal som behöver komma fram.
Det finns en återvinningsstation vid mittersta parkeringen så ställ inga elektronik, glas, batterier mm. på golvet i soprummet!

Stängd Expedition

Jag kommer ta julledigt från fredagen den 18 december till torsdagen den 7 januari.
Den 8 januari kan ni nå mig igen via telefon eller mail. Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer så när jag kommer öppna expeditionen igen som vanligt, vet jag inte i dagsläget. Det beror helt på hur smittspridningen ser ut framöver. Men när det kommer nya rekommendationer så följer vi dem.

Inbrott

Vi har råkat ut för inbrott i flera hus och källarförråd. De har blivit insläppta i trapphusen och sedan brutit upp dörren in till källarförråden. Jag uppmanar Er alla att inte släppa in någon okänd person! Låt inte porten stå uppställd! Detta har skett på dagtid så var uppmärksamma! Om ni ser något misstänksamt polisanmält det.

Med dessa rader vill vi från styrelsen och anställda önska er alla en

G O D J U L o c h G O T T N Y T T Å R!

Var rädda om varandra och njut av ledigheten, maten och snön om den kommer.

 

 

Uppsala den 2 december 2020

Styrelsen genom

Linda Thurin

Vicevärd

Comments are closed.