Trivsel

dragspelTrivsel är viktigt i vår föreningen. Vi anser man ska trivas i den närmiljö där man bor. Som tur är har vi många grönområden som omger våra hus vilket gör vårt område extra hemtrevligt.

grillFöreningen har tre stycken eminenta utegrillar med tillhörande utemöbler. Den ena utegrillen är placerad på norra sidan mellan hus 40 och 42, en finns placerad mellan hus 46 och parkeringen, vid flaggstången, och den sista är belägen i söder mellan hus 58 och 60. Det är fritt fram att disponera utegrillarna, men se till att hålla snyggt och uppstädat efter dig. På så sätt är det alltid fint och snyggt när nästa person kommer och ska grilla och äta.

Föreningen har också en bollplan med basket korg där alla boende kan spela. Även denna är placerad i söderläge och bortom garage och bilparkeringar.

Tre lekplatser finns placerade ute på området och tycker ni att det saknas något eller om det finns saker som bör renoveras, kontakta styrelsen eller vicevärden. Alla lekplatserna blev besiktigades senast 2019.

På sommarhalvåret finns också utemöbler placerade lite här och där på området och även ett fotbollsmål.

buskagelaurusFör att öka trivseln än mer har lite bärbuskar och frukträd planterats förutom att blommor planteras med jämna mellanrum i våra planteringar.

Comments are closed.