Tvättstugor

tvattmaskinerI Föreningen finns det tre stycken tvättstugor. Samtliga tvättstugor finns på källarplan. Den första tvättstugan finns i hus 40 och är till för boende i hus 38-44. I hus 48 finns tvättstuga nr två och används av boende i hus 46-52. Sist men inte minst den tredje tvättstugan är placerad i hus 58. Där boende från hus 54-60 tvättar. Uppdelning är sån att du bokar hela tvättstuga bestående av fem maskiner, fyra vanliga och en grovtvättmaskin.

I samma del av tvättstugan där tvättmaskinerna står, finns det två torkskåp och en torktumlare.

I entrédelen till tvättstugorna finns det två torkrum och en kallmangel.

 

Utanför tvättstugan sitter bokningstavlan. Varje hushåll innehar två tvättlås (tvättkolvar) samt 2 nycklar. Men ni får bara ha en bokad tid åt gången. Om du skulle tappa bort något av det nämnda, kontakta vicevärd för mer information om vad du ska inhandla det någonstans. För dig som är nyinflyttad är det också bra att veta att om detta saknas kan du kräva föregående ägare på ersättning. Glöm inte att ta bort ditt tvättlås om du inte tänker tvätta eller är klar med din tvätt.

Ni skall låsa tvättstugelåset, föra över metallbläcket och sedan låsa med er låscylinder för att förhindra att någon annan kan komma in i tvättstugan medans ni tvättar.

 

Glöm inte heller att ta bort ludd och även torka av golv och  maskinerna när du är klar, för allas trevnad.

Comments are closed.