Uthyrning lokaler samt matkällare

Uthyrning av lokaler

I vissa hus och källarutrymmen finns det extra utrymmen, i form av lokaler. Tidigare har föreningen haft dessa till utlåning för medlemmar skall kunna stå och måla om köksdörrar, snickeriarbete etc etc. Tyvärr var intresset för dem inte så stort och dem hyrdes istället ut till intresserade som vanliga lokaler. Under 2006 såg styrelsen över utrymmenas skick, varvid de renoveringar som behövdes göras är nu gjorda. För att hyra ett extra lokal ställer du dig på kölistan hos vicevärden.
Storlekarna på lokalerna är allt från ca 10 kvm upp till ca 40 kvm. Pris på tex 10 kvm utan fönster är 200 kr/mån, som läggs på den månadsavgift du betalar.

För mer information om kölista, priser och vart de är placerade får du hos vicevärden.

Matkällare

I varje hus, nere i källarplanet, finns det en dörr som leder till matkällaren. Där finns det ett varsitt litet utrymme till alla som har en 2:a eller 3:a. Utrymmet är i form av ett skåp med en mellanlagringshylla. På varje dörr står det en sifferkombination som är samma som till din lägenhet (dom två sista siffrorna). Om ditt utrymme är taget av någon annan, kontakta fastighetsskötare eller vicevärden så får du hjälp med att få bort låset.

Comments are closed.